Choose your language.
Choose from 6 languages. Welcome to Stelrad radiators.
Beautiful radiators for modern living.

België
Nederland
Deutschland
UK
Poland

Belgique
France
Österreich
Ireland
Russia
Other Countries
España
Danmark
 Choose your language

Beste,

ongetwijfeld heeft het coronavirus ook op u een enorme impact. In de eerste plaats hopen we dat uzelf, iedereen rondom u en uw onderneming gezond en wel is

Veilige productie en distributie

Stelrad blijft ook in deze moeilijke tijden niet bij de pakken zitten. Zowel in onze productievestiging in Nuth (NL) als het distributiecentrum in Heerlen (NL) pasten wij onze bedrijfsvoering aan om radiatoren te blijven produceren en verdelen. De aangepaste bedrijfsprocessen beschermen onze medewerkers maximaal tegen besmetting.

180.000 radiatoren in voorraad

Dankzij onze continue productie beschikken wij momenteel over een voorraad van 180.000 radiatoren. Zo zijn we klaar om uiterst snel te leveren wanneer de bouwactiviteiten in de verschillende landen opnieuw de normale niveaus bereiken.

Heropstart

Nu meer en meer installatiebedrijven het werk hervatten en Stelrad dit voor u zo vlot mogelijk wil laten verlopen stellen we onze nieuwe selectiekaart voor. Deze kaart biedt zowel voor onze horizontale als verticale radiatoren een visueel overzicht van ons assortiment en de verschillende aansluitingsmogelijkheden per radiator.

Download hier onze nieuwe selectiekaart of bestel ze hieronder in gedrukte versie:

 

   Gedrukte selectiekaart bestellen   

 

 

Elkaar ontmoeten?

Op dit moment mogen onze commercieel vertegenwoordigers nog geen plaatsbezoeken uitvoeren. Wél staan ze via telefoon, e-mail of videovergadering tot uw beschikking voor het verstrekken van advies of het beantwoorden van uw vragen. U vindt de contactgegevens hieronder:

Steven Goos

+32 (0)496 25 04 17
steven.goos@srg.eu

Pana Tsanaktsidis

+32 (0)496 16 21 11
pana.t@srg.eu

Philippe Legrain

+32 (0)496 52 19 29
philippe.legrain@srg.eu

Samen met u hopen we dat deze moeilijke periode binnenkort eindigt en dat we snel kunnen terugkeren naar onze vertrouwde samenwerking van vroeger. Op welke manier de volgende weken en maanden ook verlopen, onze medewerkers zijn en blijven uiterst gemotiveerd om u klantgericht van dienst te zijn.