Choose your language.
Choose from 6 languages. Welcome to Stelrad radiators.
Beautiful radiators for modern living.

België
Nederland
Deutschland
UK
Poland

Belgique
France
Österreich
Ireland
Russia
Other Countries
España
Danmark
 Choose your language

Stelrad op Building Holland – 17,18 en 19 april

Behaaglijkheid zelf regelen en verwarmd worden door snel beschikbare stralingswarmte, dat wil toch iedereen? Het 100% All Electric klimaatconcept StralendWARM maakt dit mogelijk. StralendWARM is een systeemoplossing voor de woningbouw (als All Electric voor EPC nul, NoM, Passiefhuis, Active house, transformatie projecten) en is een samenwerking tussen Stelrad, Inventum en Movair. Op 17,18 en 19 april is dit concept met de bijbehorende producten te bewonderen op Building Holland in de Amsterdam RAI.

Warmte met een knipoog naar de zon

StralendWARM is een compleet klimaatconcept, het wekt warmte op met hernieuwbare energie op de meest efficiënte manier. De warmte uit ventilatielucht wordt gebruikt voor het produceren van nieuwe warmte en warm tapwater. In het StralendWARM concept worden de comfort nadelen van de natuurlijke ventilatie weggenomen door de ventilerende onderdorpel van Movair. Geen koudeval of tocht zoals bij ventilatieroosters, plus een stevige geluidsreductie. De warmtewinst wordt verkregen door de werking van de Inventum Ecolution warmtepomp. De teruggewonnen warmte wordt energetisch efficiënt opgewaardeerd en via de ecoradiatoren van Stelrad afgegeven daar waar de bewoner dat wenselijk vindt. Kortom, StralendWARM levert de warmte die men het meest behaaglijk vindt, stralingswarmte en ook nog eens regelbaar.

De doorbraak op het gebied van energiebesparing

De Ecolution ventilatiewarmtepomp is een doorbraak op het gebied van energiebesparing. De Ecolution ventileert de woning en zorgt voor frisse en gezonde verse lucht, daarnaast wordt alle warmte teruggewonnen uit de ventilatielucht. Met deze teruggewonnen warmte wordt nieuwe cv-warmte en warm tapwater gerealiseerd, waarmee de woning energiezuinig verwarmd kan worden.

Programma en registreer uw gratis bezoek

Datum: 17, 18 en 19 april in de RAI Amsterdam
Adres: Europaplein 2-22, 1078 GZ Amsterdam
Bereikbaarheid: De RAI Amsterdam is uitstekend te bereiken met de auto en het openbaar vervoer.
Standnummer Stelrad, Inventum en Movair: 10.033

Presentatie: Op dinsdag 17 april van 14.50 – 15.10 op podium Inspirate houdt Rob Verbrugge, adviseur en inspirator Energiesystemen een presentatie met de titel: Comfortabel verwarmen met warmtepompen. Warmtepompen, een behaaglijk warme woning?

Gratis registreren is heel eenvoudig. Klik hier en registreer u gratis. Wij ontmoeten u graag in de RAI Amsterdam.
Voor meer informatie over de beurs, kijk op www.buildingholland.nl.