Choose your language.
Choose from 6 languages. Welcome to Stelrad radiators.
Beautiful radiators for modern living.

België
Nederland
Deutschland
UK
Poland

Belgique
France
Österreich
Ireland
Danmark
Other Countries
España
 Choose your language

BIM-bibliotheek & krachtige Product Selector

BIM-bibliotheek

Door middel van onze Stelrad BIM Application Suite gaat Stelrad digitaal met BIM (Building Information Modelling) om zo extra waarde te leveren voor elke stakeholder in het bouwproces.

Naast het bekijken van allerhande productspecifieke informatie zoals 2D- en 3D-afbeeldingen, technische gegevensbladen, bestekteksten, … kunnen BIM-gebruikers gebruik maken van de mogelijkheid om Stelrad-radiatoren te downloaden als BIM-content (Revit, IFC, AutoCAD) gratis.

BIM-logo

Wat is BIM?

BIM staat voor Building Information Modelling, een intelligent modelgebaseerd proces dat in toenemende mate wordt gebruikt in de bouwsector. Het biedt duidelijke inzichten om architectuur-, engineering- en bouwprofessionals te helpen bij het plannen, ontwerpen, bouwen en beheren van gebouwen en infrastructuren. Het is het enige digitale proces dat alle aspecten van een bouwproject samenbrengt en zo samenwerking aanmoedigt en tot doel heeft problemen tijdens de bouw te verminderen én tijd & geld te besparen. Alle betrokken partijen hebben toegang tot één centraal platform en staan in direct contact met elkaar via hun specifieke BIM-project – een geïntegreerde aanpak van ontwerp tot uitvoering.Klik hier voor Product Selector & BIM

Krachtige Product Selector met veel handige filteropties

Onze Product Selector is onderdeel van de BIM Application Suite. Door gebruik te maken van eenvoudige filters is de radiator van uw keuze gemakkelijk terug te vinden.

De selectie kan gemaakt worden op basis van diverse technische parameters, maar ook op basis van een geheel of gedeeltelijk artikelnummer zelfs in combinatie met tekst. Het resultaat van je zoekopdracht verschijnt direct aan de rechterkant, waarna je eenvoudig door kunt klikken naar het artikel van je keuze.

BIM Filter

Revit-model nodig? Eenvoudig, gratis en direct beschikbaar

BIM Building

Vanaf nu hebben BIM-gebruikers de mogelijkheid om BIM-content rechtstreeks te downloaden in een Revit-, AutoCAD- of IFC-model, volledig gratis voor al onze Stelrad-radiatoren.

Stelrad gaat nog een stap verder en biedt u als Revit-gebruiker de mogelijkheid om te genieten van een volledig geïntegreerde ervaring via de Stelrad Revit-plug-in. Een handige tool die u als architect, installateur, ingenieur … zal waarderen.

Gewoon registreren via uw e-mail of Google-account is voldoende.Klik hier voor Product Selector & BIM