NIEUW

VENTO ultra-lagetemperatuurradiator met koelfunctie

Ideaal voor warmtepompen

VENTO ultra-lagetemperatuurradiator

Zuinig op energie, niet op comfort

Minder energie verbruiken en toch een hoog warmterendement halen? Een koud kunstje met de VENTO radiator op ultralage temperatuur!
Wie zijn woning het hele jaar door efficiënt en goedkoper wil verwarmen kiest met de VENTO voor een duurzame en energiezuinige toepassing. In combinatie met een warmtepomp kan de VENTO dankzij de innovatieve convectietechnologie van Stelrad zelfs koelen.

Ontdek de voordelen van VENTO

Energiezuinige en stille werking

Met een lage aanvoertemperatuur tussen 35 en 60°C bespaart de VENTO energie, zonder in te leveren op warmtecomfort. De ingebouwde ventilatoren zorgen voor extra convectiewarmte en passen zich snel en volledig automatisch aan de gevraagde temperatuur aan. De gemeten geluidsdruk van de ventilatoren bedraagt op een afstand van 1 meter voor een type van 600 mm hoog bij 1000 mm lang bovendien slechts 32 dB(A).

 

Ook koelen is mogelijk

In combinatie met een warmtepomp, ingesteld op minimaal 17°C, kan de VENTO ook koelen. Dat gaat volautomatisch en voelt als een aangenaam, verfrissend briesje.

Verwarmen en koelen

Gebruiksvriendelijke regeling

Er is geen complex bedieningspaneel. De radiator wordt gewoon via een thermostatische kraan (en/of kamerthermostaat) volautomatisch aangestuurd.

Stijlvol design

Er zijn 2 uitvoeringen (type 22): de Compact VENTO (4 aansluitingen en geprofileerde voorzijde) en de Planar VENTO (6 aansluitingen en vlakke voorplaat).

Eenvoudig te installeren

De VENTO is makkelijk te koppelen aan elke verwarmingsbron en wordt geïnstalleerd zoals traditionele radiatoren, er is alleen een stopcontact vereist (voor de ventilatoren).

Wist je trouwens dat…
de VENTO reeks verkrijgbaar is in meerdere kleuren, zie ons standaard kleurenpalet.
De radiator is met alle soorten warmtebronnen te combineren en uitstekend geschikt voor nieuwbouw en renovatie.

 

Meer weten?

Ontdek alle informatie over de nieuwe Compact VENTO en Planar VENTO op onze website.

Previous PostNext Post

Een reactie achterlaten

Je e-mailadres zal niet getoond worden. Vereiste velden zijn gemarkeerd met *