Stelrad gaat digitaal met krachtige Product Selector & complete BIM-bibliotheek

Of u nu architect, aannemer of ingenieur bent, steeds meer bouwprofessionals zoals u schakelen over naar de BIM-methode (Building Information Modeling). Met behulp van de Stelrad BIM Application Suite gaat Stelrad digitaal met BIM om zo extra waarde te leveren voor iedere belanghebbende in het bouwproces.

Goed nieuws, vanaf nu kunnen BIM-gebruikers Revit-bestanden van Stelrad radiatoren gratis downloaden via onze BIM Application Suite.

Product Selector met tal van handige filtermogelijkheden

De Product Selector maakt deel uit van de BIM Application Suite. Door gebruik te maken van eenvoudige filters is de radiator van uw keuze gemakkelijk te vinden.

De selectie kan gebeuren op basis van verschillende technische parameters, maar evenzeer op basis van een geheel of gedeeltelijk artikelnummer al dan niet gecombineerd met tekst. Het resultaat van uw zoekopdracht verschijnt onmiddellijk aan de rechterzijde, waarna u eenvoudig kan doorklikken naar het artikel van uw keuze.

Product Selector

BIM-contentbibliotheek van Stelrad assortiment

BIM

Naast het bekijken van allerlei productspecifieke informatie zoals 2D- en 3D-afbeeldingen, technische fiches, bestekteksten … is er ook de optie om de Stelrad-radiatoren als BIM-content (Revit, AutoCAD, IFC) te downloaden.

 

Revit-model nodig? Eenvoudig, gratis en direct te downloaden

Stelrad gaat nog een stap verder en biedt u als Revit-gebruiker de mogelijkheid om via de Stelrad Revit-plugin van een volledig geïntegreerde ervaring te genieten. Een handige tool die u als architect, installateur, studiebureau, groothandel … vast weet te waarderen.

 

Eénvoudig registreren via uw e-mail of Google-account volstaat.

 

 

Previous PostNext Post

Een reactie achterlaten

Je e-mailadres zal niet getoond worden. Vereiste velden zijn gemarkeerd met *