Maak kennis met onze verticale elektrische radiatoren Vertex E en Vertex Plan E

Dankzij de lancering van de nieuwe elektrische radiatoren Vertex E en Vertex Plan E zet Stelrad de nieuwe standaard voor deze innovatieve manier van flexibel en duurzaam verwarmen. Twee werelden komen samen in dit verhaal. Zo combineren we de razendsnelle opmars van elektrische radiatoren met onze uiterst populaire verticale radiatoren Vertex en Vertex Plan.

Onze verticale radiatoren Vertex en Vertex Plan groeiden doorheen de jaren uit tot ware klassiekers. Beide radiatoren brachten Stelrad zelfs tot het onbetwiste marktleiderschap in dit specifieke segment. Het beperkte ruimtebeslag in combinatie met een groot verwarmingsvermogen, vormt de absolute troef van deze verticale radiatoren.Vanaf nu zijn deze ook beschikbaar in een volledig elektrische uitvoering.

Duurzame en flexibele energiebron

Elektriciteit vormt een uiterst duurzame en flexibele energiebron voor deze radiatoren. Na eerder al met groot succes twee elektrische varianten van de badkamerradiator Dahlia te ontwikkelen, brengen we nu de elektrische versies van de Vertex en de Vertex Plan op de markt.

Deze elektrische radiatoren hebben slechts een eenvoudig stopcontact nodig om te kunnen functioneren.
We leveren de radiatoren volledig installatieklaar, inclusief alle nodige beugels en bevestigingsmateriaal. Bijzonder snel na het inschakelen garanderen ze de beoogde hoge warmteafgifte. Het geoptimaliseerde ECO Design zorgt voor een minimaal energieverbruik.

 

Eenvoudig te bedienen

Je bedient de radiatoren met de bijgeleverde thermostaat. Deze gebruiksvriendelijke bediening staat via radiofrequentie (RF) draadloos in contact met de radiator.
Met de gemakkelijk aanpasbare weekprogrammatie heeft u altijd de juiste temperatuur in huis.

 

Nieuwsgierig of op zoek naar meer informatie over de Vertex E en de Vertex Plan E?

Ontdek alle informatie over de nieuwe Vertex E en de Vertex Plan E op onze website.
Nog vragen, neem gerust contact met uw accountmanager.

Previous PostNext Post

Een reactie achterlaten

Je e-mailadres zal niet getoond worden. Vereiste velden zijn gemarkeerd met *