Nieuw: Planar 8 met ventiel en aansluiting links

In de renovatiemarkt wordt het leidingwerk soms niet aangepast. Hierdoor blijft er een sterke vraag naar radiatoren met een linkse onderaansluiting. Gezien de unieke voordelen van onze 8-connections range met tal van aansluitmogelijkheden gaan we graag in op de vraag om tevens een versie met vlakke voorplaat en linkse onderaansluiting ter beschikking te stellen voor de types 21, 22 en 33.

De artikelnummers van de Planar 8 links beginnen met 0650. De brutoprijzen, het assortiment en uw kortingen zijn identiek aan deze van de bestaande Planar 8. De aangepaste productfiche kan u via deze link downloaden, voor artikelbestand in Excel klik hier.

Alle Hygiene radiatoren geleverd met J-consoles

Om de veiligheid van u en uw klanten verder te verhogen heeft Stelrad beslist alle Hygiene radiatoren voortaan standaard te voorzien van een J-console (VDI 6036 – klasse 2 of 3).

De bestaande L-console wordt dus vervangen door een J-console voor de volgende productgroepen:

  • • Hygiene Type 10 (art.nr. 0204), klasse 2
  • • ​Hygiene Type 20-30 (art.nr. 0204), klasse 3
  • • Hygiene Galva Type 10 (art.nr. 0108), klasse 2
  • • Hygiene Galva Type 20-30 (art.nr. 0108), klasse 3

Voor het vervangen van de L-console door een J-consoles worden er geen extra kosten aangerekend bij de Type 20 en Type 30 radiatoren. Aangezien het voor Type 10 radiatoren een zeer specifieke console betreft zijn we genoodzaakt de brutoprijs voor dit type met 15 Euro per radiator te verhogen.

Openstaande orders uitgeleverd na 1 april worden zonder meerprijs geleverd met de nieuwe J-console. Voor orders geplaatst na 1 april van Type 10 gelden de nieuwe brutoprijzen. Hygiene Type 20 en 30 radiatoren worden zonder meerprijs en met J-consoles uitgeleverd. De nieuwe brutoprijzen kan u vinden in onderstaande Excel prijslijst.

Huidige muurafstand

Nieuwe muurafstand

Hygiene ECO T10 L400 niet langer beschikbaar

Door manuele handelingen in ons productieproces te verminderen zijn we in staat om onze kwaliteit continu te verbeteren. Daarom hebben we besloten om Hygiene ECO T10 radiatoren met een lengtemaat van 400 mm, niet langer aan te bieden. Concreet wil dit zeggen dat de volgende 18 artikelen niet langer beschikbaar zijn: klik op deze link om het Excelbestand te downloaden.
Previous PostNext Post

Een reactie achterlaten

Je e-mailadres zal niet getoond worden. Vereiste velden zijn gemarkeerd met *