Kleur uw warmte

Het kleurenpalet van Stelrad bestaat uit 35 zorgvuldig geselecteerde kleuren, waaronder 14 RAL-kleuren aangevuld met metaalkleuren, natuurkleuren en sanitaire kleuren, leverbaar tegen een standaard meerprijs.

Om aan de steeds grotere vraag vanuit de markt naar RAL9010 te voldoen zal deze RAL-kleur worden opgenomen in ons kleurenpalet. De kleur A3003 (Robijnrood) zal uit deze lijst verdwijnen. Als u dus een radiator in RAL9010 wil bestellen kan u dat vanaf nu doen met de code A9010 zonder dat er hiervoor extra opstartkosten (kleur afwijkend van ons kleurenpalet) worden berekend.

Omdat we zoveel kleurenwaaiers en documenten in omloop hebben waarin A3003 nog als een van de 35 geselecteerde kleuren staat, kan u deze nog tot 31/12/2017 bestellen zonder de extra netto opstartkosten.

Een volledig overzicht van onze kleuren vindt u hier:

STR-CL-NL.pdf

Onze radiatoren in meer dan 200 RAL-kleuren verkrijgbaar

Wanneer een klant een RAL-kleur wenst die verschilt van de 14 huidige RAL-kleuren, dan geldt hiervoor een vast bedrag (netto) aan opstartkosten onafhankelijk van het aantal radiatoren plus de bijkomende prijs voor de RAL-kleur per radiator.

Kleurenwaaiers

Kleurenwaaier

In de tweede jaarhelft van 2017 wordt de productiecapaciteit van kleurenwaaiers verder verhoogd. Hiermee komen we tegemoet aan de steeds stijgende vraag voor kleurenwaaiers en ondersteunen wij de verkoop in de particuliere markt. Natuurlijk zal in deze nieuwe kleurenwaaier de kleur A3003 niet meer te vinden zijn, maar vervangen worden door A9010.

Previous PostNext Post

Een reactie achterlaten

Je e-mailadres zal niet getoond worden. Vereiste velden zijn gemarkeerd met *