Uniforme muurafstand van 65 mm bij de middenaansluiting en 10 aansluitmogelijkheden

De Novello 8 van Stelrad heeft een intelligente middenaansluiting met een vaste muurafstand van 65 mm zodat u de radiator eenvoudig kunt installeren.

Zorgeloos installeren!

De Novello 8 van Stelrad biedt voor elk verwarmingsproject een grote mate van flexibiliteit en installatiecomfort. Daardoor vergt het heel wat minder moeite om de voorbereidings- en installatiewerken te plannen, ongeacht het radiatortype (11-21-22-33). Eenvoudig en snel in het midden aan te sluiten en altijd met een muurafstand van 65 mm. Daarnaast onderscheidt de Novello 8 zich ook door zijn enorme flexibiliteit op het vlak van de aansluitmogelijkheden. Dat betekent dat de Novello 8 op tal van manieren ingezet kan worden en dat hij een interessante keuze is voor zowel nieuwbouwprojecten als kleine en grote renovaties. Deze nieuwe versie is ook als een basismodel en als een siermodel met een vlakke of designvoorzijde beschikbaar.

Altijd en overal vindt u voor de radiator met 8 aansluitingen een geschikte plek. Afhankelijk van de specifieke situatie kiest u een van de 8 aansluitmogelijkheden. De Novello 8 biedt zelfs 10 aansluitmogelijkheden omdat hij ook naar links gedraaid kan worden.

 

Renoveren met behoud van de bestaande buizen

Vervang al uw oude radiatoren probleemloos door onze nieuwe radiatoren met 8 aansluitingen.

Twee decoratieve uitvoeringen met een vlakke voorzijde zijn met dezelfde aansluitingen beschikbaar.

 

Keuze uit meer dan 900 referentienummers!

De grootste keuze aan formaten binnen de serie met 8 aansluitingen.

Download de nieuwe folder

Downloaden:

 

DOWNLOAD HIER

Previous PostNext Post

Een reactie achterlaten

Je e-mailadres zal niet getoond worden. Vereiste velden zijn gemarkeerd met *