Stelrad Eclipse: Altijd perfect in balans

Het correct balanceren en een constante retourtemperatuur zijn essentieel voor de energiezuinigheid van een verwarmingssysteem. Vandaag lanceren we onze Stelrad Eclipse, een nieuw dynamisch ventiel.

Drie goede redenen voor het toepassen van de Stelrad Eclipse

1. Eenvoudig in te stellen

Ook de wetgeving hecht steeds meer belang aan het correct inregelen van radiatoren, wat zich vertaalt in strengere voorschriften. Met Eclipse voldoet u meteen aan deze strikte normen.

Op basis van de delta T en de afgifte van de radiator stelt men eenvoudig het vereiste debiet in. Het instellen kan eenvoudig met een steeksleutel door de gewenste waarde gelijk te brengen met de richtmarkering op het ventiel. Het benodigde aantal liter/uur kan zo traploos worden ingesteld. Bij het bepalen van het debiet hoeft u geen drukverliezen meer in rekening te brengen.

 

2. Tijdsbesparing voor de installateur

Het waterzijdig inregelen van een radiator is een tijdrovende en complexe klus. Met de Eclipse als thermostatische insert bent u hiervan volledig verlost.

De Stelrad Eclipse zorgt op elk moment voor een constant debiet of massastroom door de radiator, onafhankelijk van eventuele drukveranderingen in het verwarmingssysteem. Dit levert een perfect gebalanceerd verwarmingssysteem op.

 

3. Lagere energiekosten en goed voor het milieu

Een gebalanceerd systeem is noodzakelijk voor een efficiënt functionerende verwarmingsinstallatie, het doeltreffend opwarmen van de ruimtes en het vermijden van stromingsgeluiden.

Met een goed gebalanceerd verwarmingssysteem – wat door Eclipse op elk moment verzekerd wordt – bespaart de eindklant op de energiekosten. Minder energiekosten betekent ook minder uitstoot van CO2, wat bijdraagt tot het realiseren van de Europese Green Deal.

 

Bestel of download de nieuwe folder


DOWNLOAD HIER

KLIK HIER OM TE BESTELLEN

Previous PostNext Post

Een reactie achterlaten

Je e-mailadres zal niet getoond worden. Vereiste velden zijn gemarkeerd met *