Stelrad breidt gamma J-consoles uit

Vorig jaar lanceerde Stelrad de innovatieve J-console (type Monclac, VDI 6036). Deze console zorgt niet enkel voor een vlotte en eenvoudige montage, ze garandeert eveneens een uiterst stabiele en veilige bevestiging. Inmiddels blijkt ook de gebruiker/installateur duidelijk overtuigd van de voordelen. De populariteit van de J-console stijgt dag na dag.

Uitbreiding assortiment

Tot heden kon de J-console enkel toegepast worden op de horizontale radiatoren type 11 tot en met 33. Vandaag brengt Stelrad een nieuw type J-console op de markt, specifiek voor de type 10 radiator. De afstandshouder is langer waardoor de vereiste muurafstand bereikt wordt en de correcte aansluiting kan gemaakt worden.

 

 

 

 

Deze console wordt enkel als accessoire aangeboden onder de volgende artikelnummers:

 

 

 

 

Consoles (inclusief montage-instructie) moeten apart besteld worden.
Vanaf lengte 1.800mm moeten 3 consoles gebruikt worden.

Type 10

Een type 10 radiator heeft geen convectieblik, waardoor hij zeer geschikt is voor omgevingen waar hygiëne en veiligheid van groot belang zijn. Dit type is beschikbaar in onze reeks Hygiene radiatoren (Hygiene, Hygiene Galva, Hygiene ECO en Hygiene ECO Galva).

Conform VDI 6036

Net als de reeds bestaande J-console werd de nieuwe uitvoering voor type 10 eveneens onderworpen aan een grondige keuring en voldoet ze aan de Duitse VDI-norm 6036 klasse 2.

Eenvoudig plaatsen

De nieuwe wandconsole zorgt niet alleen voor meer veiligheid, de vergrendeling gebeurt bovendien uitermate eenvoudig en efficiënt. Geen gedoe meer met afzonderlijke saddle-clips of montagevergrendelingen. De console ondersteunt de radiator onderaan de onderste rij ophangstrippen. De vergrendeling zit geïntegreerd in de kop van de console. Om de veiligheid verder te garanderen kan de kop extra vastgeschroefd worden. De VDI-conforme console (type Monclac) is compatibel met alle horizontale type 10 paneelradiatoren met opgelaste strippen en een hoogte tussen 300 en 900mm.

Download hier de montage-instructies

Previous PostNext Post

Een reactie achterlaten

Je e-mailadres zal niet getoond worden. Vereiste velden zijn gemarkeerd met *