Stelrad Radiator Group en Hudevad Radiator Design

In het kader van zijn strategie om zijn aanwezigheid op de Europese markt voor designradiatoren te vergroten, heeft de toonaangevende Europese fabrikant Stelrad Radiator Group de intellectuele eigendomsrechten, productiemiddelen en het merk Hudevad overgenomen van de bedrijfsleiders van Ribe Jernindustri A/S.

Hudevad Radiator Design

Deze nieuwe dochteronderneming van de Stelrad Radiator Group zal Hudevad Radiator Design heten. Momenteel werken er 43 mensen in Ribe Denemarken en het Verenigd Koninkrijk.

Hudevad is een premium radiatormerk, dat regelmatig wordt aanbevolen door architecten en adviserend ingenieurs. Het combineert het beste van Scandinavisch design met uitstekende verwarmingsprestaties.

Hoewel Hudevad Radiator Design een nieuwe onderneming van de Stelrad Radiator Group is, zijn twee belangrijke zaken niet veranderd: het personeel en de locatie. Het Hudevad-team, onder leiding van Jesper Friis, voormalig Head of Sales & Marketing bij Ribe Jernindustri A/S, is een ervaren groep die de meeste mensen vertegenwoordigt die voordien bij Ribe Jernindustri werkten. Dit garandeert de best mogelijke continuïteit voor de klanten. Met uitzondering van stalen paneelradiatoren zal de productie in de vestiging in Ribe worden voortgezet.

Stelrad Radiator Group

De Stelrad Radiator Group, met hoofdzetel in Newcastle upon Tyne, is een toonaangevende speler op de Europese radiatormarkt, die jaarlijks 6 miljoen radiatoren verkoopt en ruim 1.200 werknemers telt. De groep staat het best bekend om zijn stalen paneelradiatoren die vooral worden verkocht onder de merknamen Stelrad, Henrad en Termo Teknik.

De Stelrad Radiator Group zal zijn eigen stalen paneelradiatoren van het merk Stelrad op de Deense markt brengen. Zo krijgen verdelers, installateurs en aannemers toegang tot een van de ruimste productassortimenten in Europa. De Stelrad Radiator Group is blij met de toevoeging van zo’n prestigieus merk en uniek designassortiment aan zijn groeiende portefeuille designradiatoren. Door middel van toekomstige investeringen in Hudevad zal de reputatie van het merk voor creatieve designoplossingen en hoogstaande techniek verder worden uitgebouwd, met als resultaat een grotere waarde voor de Stelrad Radiator Group en zijn klanten.

 

Previous PostNext Post

Een reactie achterlaten

Je e-mailadres zal niet getoond worden. Vereiste velden zijn gemarkeerd met *