Dahlia radiator groeit in de hoogte

Stelrad breidt zijn gamma Dahlia radiatoren uit in de hoogte. Naast de bestaande formaten 775, 1181 en 1763 mm lanceren we nu ook de hoogtes 1411 en 1993 mm, telkens verkrijgbaar in drie breedtes (495, 585 en 737 mm). Met dit gamma van zowel lage als hoge radiatoren speelt Stelrad in op een groot aantal badkamertypes. De nieuwe hoogtes zijn meteen verkrijgbaar.

De lagere radiatortypes passen perfect in de kleinere badkamers, waarbij het vermogen en de afmetingen volledig afgestemd zijn op de beschikbare ruimte. Voor herenhuizen en grotere badkamers met hoge plafonds voorzien we een radiator van maar liefst 1993 mm hoog. Zo benadrukt ook de radiator de hoogte van de kamer en levert deze tegelijkertijd voldoende warmte. De hoogte 1411 mm past perfect tussen de lagere en hogere radiatoren en vervolledigt zo het assortiment badkamerradiatoren van Stelrad.

Tijdloze karakter versterken

De Stelrad Dahlia radiator pronkt als klassieke radiator met rechte, ronde buizen al in talrijke badkamers. Deze radiator versterkt het traditionele en tijdloze karakter van een stijlvolle badkamer. Verder kan de radiator ook dienen als scheidingselement. Zo helpt de radiator bij het structureren en opdelen van de badkamerruimte.

Links

Previous PostNext Post

Een reactie achterlaten

Je e-mailadres zal niet getoond worden. Vereiste velden zijn gemarkeerd met *