10 NIEUWE ELEKTRISCHE RADIATOREN

Energiezuinig en elektrisch verwarmen

Jaar na jaar stijgt de vraag naar innovatieve elektrische verwarmingsoplossingen. In combinatie met fotovoltaïsche zonnepanelen betekent elektrische verwarming een kostenefficiënte, gebruiksvriendelijke en ecologische oplossing.

sfeerbeeld

Bovendien zorgt de overstap van fossiele brandstof naar groene elektriciteit voor een vermindering van uw CO2-uitstoot en levert u een positieve, ecologische bijdrage aan onze planeet en wordt je minder afhankelijk van je energieleverancier.

Spacer

VERTICALE ELEKTRISCHE DESIGNRADIATOREN

In de meeste woningen hoeven badkamers en slaapkamers maar incidenteel verwarmd te worden. Voor deze ruimten is het zeer rendabel om lokale elektrische verwarming toe te passen. Bekijk zeker eens onze nieuwe elektrische designradiatoren.

Ons assortiment wordt uitgebreid met 5 nieuwe modellen:

De E-VENTO-radiatoren zijn voorzien van een blower die een extra vermogen van 1.000 watt kan leveren.

Afbeelding

Spacer

HORIZONTALE ELEKTRISCHE DESIGNRADIATOREN

U heeft de keuze uit producten op basis van een droge inertietechnologie. Hierbij verwarmt de radiator de lucht in uw kamers via een convectieproces met een aangename en continue warmte. Of kiest u liever voor een oliegevulde uitvoering met compacte verticale kolommen?

Modellen met inertietechnologie:

Modellen met olie gevuld:

Afbeelding

Spacer

INFRAROODPANEEL

Eenvoudig te installeren en geschikt voor elke omgeving dankzij een minimaal ontwerp. De Rayo geeft een gevoel van natuurlijke warmte en verspreidt deze gelijkmatig door de transmissie van infraroodstralen. Afbeelding

Spacer

Previous PostNext Post

Een reactie achterlaten

Je e-mailadres zal niet getoond worden. Vereiste velden zijn gemarkeerd met *